Voor de beste ervaring willen wij u vragen te wisselen van browser naar Chrome, Firefox, Opera of Edge.

Waarom een website over vogels?

Een website maken over vogels doe je niet zo snel. Er gaat veel tijd in zitten om er eerst voor jezelf achter te komen of er ook een behoefte is bij de doelgroep die ik voor ogen heb. En dan moet je nog weten wat voor type website. Ik kwam erachter dat ik een vraag en aanbod site wilde, waar iedere vogelliefhebber zijn of haar vogels kan kopen of verkopen. Of het nu gaat om parkieten, kanaries, tropische vogels of europese cultuurvogels voor elke vogelsoort moet er een categorie komen, maar wel dat het overzichtelijk blijft.

Vogels de nieuwe diamant

Vogels te koop of verkoop je op Vogelplus

De doelgroep die ik voor ogen heb, zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden die gebruik maken van een computer, tablet en smartphone. Die met z’n allen verbonden zijn door 1 passie. Een passie die tegenwoordig verder reikt als nooit tevoren. Tegenwoordig is een grote groep bereidt om kilometers te rijden om juist dat diamantje te vinden, die hun passie hopelijk naar een hoger niveau kan tillen, of waar ze alleen al blij van worden om ze in hun hok te hebben. Maar ook voor diegene die dichter in de buurt wil zoeken naar vogels moest er een optie komen.
Maar aan de andere kant zie je ook de vergrijzing toeslaan. Kijk maar eens op een vogelmarkt of tentoonstelling. De ouder wordende vogelliefhebber is een bak aan ervaring. Maar helaas kan die ervaring niet altijd overgedragen worden op de jongere generatie.

Alternatief

En om diegene te bereiken die dat diamantje zoekt of wil verkopen, dichtbij of verder weg. Daarvoor is deze website in het leven geroepen.

Ik weet het, ja er is nog een andere. Dat is inderdaad ook een website om vogelliefhebbers dichterbij te brengen. Alle respect voor deze website.
Ik heb er zelf ook wel op gekeken naar dat ene diamantje. Maar ik miste elke keer cruciale basisinformatie. En ook op die andere website miste ik informatie, informatie die ik als vogel liefhebber standaard wil weten, of de vogels koud zitten, verwant zijn etc..

En omdat ik op dit moment zelf geen vogels heb, in verband met privé-omstandigheden, wilde ik wat anders doen met mijn vogelhobby. Ik wil vogelhouders dichter bij elkaar brengen, door vraag en aanbod samen te brengen op één site.

Naar boven